Accommodatie

De Tienhoeve is een luxe groepsaccommodatie gelegen in het rustige en natuurrijke Achterhoek. De accommodatie wordt in de weekenden en vakanties voornamelijk gebruikt als locatie voor familie- en vriendenweekenden en staat altijd voor één groep tegelijk ter beschikking, volop ruimte en privacy dus.

Indeling

De accommodatie beschikt over meerdere gezamenlijke ruimtes op de begane grond. Zo kunt u heerlijk relaxen of televisie kijken in de huiskamer en met de gehele groep samen zijn in de eetzaal. De derde ruimte die tot uw beschikking staat is de speelkamer. In de wintermaanden staan hier de tafeltennistafel en tafelvoetbaltafel binnen.

Het gebruik van de professionele horecakeuken zorgt ervoor dat u kunt koken voor een grote groep. Met het grote 6-pitsgasfornuis, 2 frituurpannen, een steamer (oven) en divers kookgerei zet u een heerlijke maaltijd op tafel. De afwas schuift u zo in de snelle (horeca)vaatwasser en is binnen een mum van tijd klaar.

Het grote terras, grenzend aan de eetzaal, is voorzien van terrasmeubilair en op verzoek kunt u gebruik maken van vuurkorven en hout hiervoor.

Slaapkamers

De accommodatie beschikt over 16 slaapkamers allemaal voorzien van een eigen badkamer.
11x 2-persoonskamers
1x 3-persoonskamer
2x 4-persoonskamer
2x 6-persoonskamer
Van de 11 2-persoonsslaapkamers zijn er drie kamers op begane grond. De overige kamers bevinden zich op de eerste of tweede verdieping (er is geen lift aanwezig).

Camping

Doordat de accommodatie zich bevindt aan de rand van een gezellige gezinscamping, kunt u ook gebruik maken van de campingfaciliteiten. Zo is er een sportveld, diverse speeltuinen, een airtrampoline en een buiten zwembad (geopend vanaf Hemelvaartweekend tot eind augustus). Ook kunt u terecht in het eetcafé of de snackbar en kunnen de kinderen in de zomervakantie meedoen met de activiteiten van het animatieteam.