Vergaderlocatie

Teambuilding – Trainingen – hei/sessies – Vergaderingen – Bedrijfsuitje

Wilt u eens anders dan anders vergaderen? Niet in een groot complex maar in een huiselijke, groene omgeving met alle privacy? Maar toch met dat beetje luxe en geen zorgen over de maaltijden en de afwas? Dan bent u bij de Tienhoeve aan het juiste adres!

Groepshotel de Tienhoeve is een luxe groepsaccommodatie die aan slechts één groep tegelijk wordt verhuurd. U kunt gebruik maken van alle ruimtes die de accommodatie biedt en zo in verschillende groepjes aan het werk gaan.

Locatie

Vanaf 2019 is onze vergaderruimte voorzien van nieuw meubilair. Comfortabel, stijlvol en modern. Vier vaste tafel kunnen uitgebreid worden met nog eens 4 klaptafels, waardoor diverse opstellingen mogelijk zijn. De comfortabele stoelen met armleuning zorgen ervoor dat u de aandacht er volledig bij kunt houden.

De huiskamer kunt u gebruiken als informele overlegruimte of om na het formele gedeelte te borrelen of televisies te kijken.
Koffie, thee en verschillende drankjes staan de hele dag voor u klaar in uw eigen bar in de eetzaal. Op afgesproken tijden worden de maaltijden hier voor uw verzorgd (inclusief de afwas!).

Een wandeling in de groene, bosrijke omgeving kan u ook op nieuwe ideeën brengen. Heeft u niet genoeg aan èèn dag, dan kunt u blijven slapen in èèn van de zestien slaapkamers en start u de volgende ochtend na het ontbijt weer met frisse inzichten.

Vergaderfaciliteiten:

  • Beamer met scherm (verplaatsbaar)
  • Flipover met papier en stiften
  • WIFI (vanaf najaar 2019 glasvezel)

Tarieven

Klik hier voor onze vergaderarrangementen en tarieven.

Het is tevens mogelijk de accommodatie te huren op basis van zelfverzorging. U huurt hierbij enkel de accommodatie en verzorgd zelf de gehele invulling. (Alleen mogelijk bij een meerdaags verblijf.)

Klik hier voor de zelfverzorgingstarieven