Groepsaccommodatie Achterhoek

Wil jij overnachten in een groepsaccommodatie in de achterhoek waar je alle rust hebt? Kom dan naar De Tienhoeve! Wij hebben voor jou een gezellige groepsaccommodatie met meerdere gezamenlijke ruimtes op de begane grond. Heerlijk ontspannen in de huiskamer of spelletjes spelen in de eetzaal, het kan allemaal! Hiernaast bieden wij een speelkamer met een tafeltennis- en voetbaltafel. Een fijne groepsaccommodatie voor iedereen die meegaat!

Reserveer de groepsaccommodatie!

Een ruime Accommodatie in de Achterhoek

Heb jij een leuk uitje gepland met een groep en wil jij een unieke ervaring beleven? Kom naar de Achterhoek en reserveer een ruime accommodatie. Onze accommodatie heeft alles wat jij kan wensen tijdens een groepsuitje met vrienden, collega's of familie. De accommodatie in de Achterhoek is omgeven met natuur en naast het Siepegat.

Een luxe accommodatie in de achterhoek met faciliteiten

Bij onze accommodatie reserveer je een gebouw voor je vrienden, familie of collega's met ruime kamers. Maar dit is niet alles! De faciliteiten die rondom De Tienhoeve worden aangeboden zijn divers en onmisbaar. Zo maken jij en het gezelschap waar jij mee bent gekomen gebruik van snelle WiFi, hebben wij kwalitatieve geluidsinstallatie voor een gezellig feestje en maken wij het voor jou en je groep mogelijk om een fiets te huren bij de fietsverhuur. genoeg reden om bij ons een accommodatie in de Achterhoek te reserveren! Waar wacht je nog op?

De beste voorzieningen voor jouw verblijf

Tijdens jullie verblijf kunnen jullie gebruik maken van de meest kwalitatieve voorzieningen om het verblijf bij De Tienhoeve comfortabel te houden. Maak gebruik van de ruime huiskamer samen met je familieleden, collega's of vriendengroep om samen te komen voor een gezellig hapje en drankje. Een heerlijk ontbijt in de ochtend met jouw groep gaat gemakkelijk in de accommodatie in de Achterhoek. De eetzaal is ruimgenoeg voor jou en iedereen die jij meeneemt!

Hiernaast bieden wij de volgende voorzieningen op de accommodatie in de Achterhoek:

  • speelkamer met tafeltennis- en voetbaltafel
  • vaatwasser
  • groot buitenterras met terrasmeubilair
  • 11x 2-persoonskamer (waarvan 3 op de begane grond)
  • 1x 3-persoonskamer
  • 2x 4-persoonskamer
  • 2x 6-persoonskamer
  • fietsverhuur mogelijk

Wat is het eerste waar jij gebruik van gaat maken op onze accommodatie in de Achterhoek bij De Tienhoeve? Wat het ook is, jouw verblijf met jouw vrienden, familie of collega's wordt een luxe ervaring!

De omgeving rondom jouw accommodatie in de Achterhoek

Gezelligheid en rust zijn natuurlijk belangrijk tijdens jouw verblijf op de accommodatie in de Achterhoek. Daarom maakt u gebruik van passende faciliteiten rondom De Tienhoeve! Daarnaast biedt de omgeving een unieke ervaring om jouw verblijf een genot te houden.

Er opuit in de natuur in de Achterhoek!

Ben jij benieuwd wat de Achterhoek te bieden heeft tijdens jullie verblijf? Een wandeling door de natuur en bossen, er tussen uit op het landgoed of een bezoekje aan de kastelen en het museum. De mogelijkheden zijn in overvloed tijdens jullie verblijf op De Tienhoeve!

Het Zand is een rustig natuurgebied waar je even helemaal kunt genieten van de natuur. Je kunt middenin het bos parkeren en vanuit hier wandelen.

Wandel lekker door het Zand, maar doe dit zeker ook door het wandelbos. Mooie uitzichten, bloemen, bossen en meer!

Ontdek de kunst en cultuur in de Achterhoek

Ontdek tijdens jouw verblijf op de accommodatie in de Achterhoek één van de mooiste kastelen van Gelderland. hier heeft de schilder Carel Willink vroeger gewoond! Je leert hier alles over het kasteel en de kunstcollectie die deze grote kunstenaar maakte.

Ontdek na een bezoekje aan de kastelen de schitterende collectie in het grootste museum met modern realisme van Nederland. Neem hier een kijkje op de website naar de verschillende collecties!