Klaverjasweekend

De Tienhoeve – Klaverjassen

Eerstvolgend klaverjasweekend:            I.v.m. COVID-19 is er nog geen nieuwe datum bekend.

Twee maal per jaar, in het voorjaar en in het najaar, organiseert groepshotel de Tienhoeve klaverjasweekenden. De weekenden staan in het teken van gezelligheid en ontspanning. Het is niet de bedoeling op met het bekende mes op tafel te spelen. De Amsterdamse variant wordt gespeeld en men speelt niet met vaste partners.

Het weekend vindt plaats in het groepshotel. Deze accommodatie beschikt over 16 slaapkamers met allen een eigen badkamer. Daarnaast is er een gezellige huiskamer in het gebouw aanwezig waar u tussendoor lekker kunt ontspannen. Het aantal deelnemers varieert vaak tussen de 24 en 32 personen, een klein maar gemoedelijk gezelschap.

Het weekend begint op vrijdagmiddag en eindigt op zondagmiddag. Onderaan deze pagina vindt u de globale indeling van het weekend. De kosten voor deelname aan het weekend zijn € 137,50 per persoon. Dit bedrag is inclusief 2 overnachtingen, koffie en thee het gehele weekend en diverse maaltijden zoals hieronder aangegeven.

Vrijdag

Vanaf 16.00 uur ontvangst

18.00 uur Diner

20.00 uur Klaverjassen

Zaterdag

Vanaf 08.30 uur ontbijt

10.00 uur Klaverjassen

13.00 uur Lunch

Middag zelf in te vullen

18.00 uur Diner

20.00 uur Klaverjassen

Zondag

Vanaf 08.30 uur ontbijt

10.00 uur Klaverjassen

13.00 uur Lunch

14.00 uur Afsluiting

Interesse: meld u aan via e-mail of per telefoon. U kunt zich ook aanmelden om op de hoogte te worden gehouden van de aankomende klaverjasweekenden.