Actieve Uitjes

Voor de avonturiers heeft de omgeving van Hengelo Gld veel actiefs te bieden. Als u op zoek bent naar een actief uitje bent u hier aan het juiste adres:

Markant outdoor centrum in Braamt is de locatie voor actieve en veelzijdige uitjes, van kano tot boogschieten. Deze locatie biedt vele mogelijkheden. Naast losse activiteiten biedt het outdoor centrum ook verschillende arrangementen.De zon schijnt en u verlangt naar grasgroene weilanden, bonte koeien en stapelwolkjes op de hemelsblauwe lucht. Hoe leuk zal het dan zijn om de omgeving te verkennen in stijl. Bij Free Wheel in Vorden kunt u nostalgische solexen huren, voor een heerlijke tocht door de prachtige omgeving.

Bij Klimbos achterhoek in Ruurlo kunt u als de apen door de bomen klimmen. Een bezoek aan het Klimbos is een leuk dagje uit voor jong en oud. U vindt hier uitdagende bruggen, netten, stevige lianen en hele gave tokkelbanen. Als volwassene kunt u mee klimmen met uw kind of kleinkind, maar u kunt ook zelf aan de slag.

Last van hoogtevrees, maar wel op zoek naar een ander sportief uitje. Dan is Pitch& Putt in Doetinchem weer meer iets voor u. Deze golfbaan biedt verschillende arrangementen, voor jong en oud. Of u nu wel of geen ervaring hebt bij Pitch& Putt mag iedereen altijd een spelletje Pitch & Putt Golf komen spelen.

Duckstoer eenden verhuur is de plek voor een leuk en bijzonder dagje uit. Hier kunt u authentieke Citroën 2CV6 reserveren, beter bekend als het lelijke eendje. Het nostalgische rijgedrag met de soepele vering, het knorrende motortje en het dakje dat open kan is een heerlijke ervaring! U waggelt over bosrijke weggetjes door de groene Achterhoek of langs de IJssel vanaf Bronckhorst. Om het dagje uit compleet te maken verzorgt Duckstoer een goed gevulde picknickmand. *uitsluitend op reservering*

Zin om gezellig met z’n alle te gaan bowlen dan is Kings & Queens in Zutphen hier de locatie voor. Kings & Queens is een allround sport bar in het hart van Zutphen. Ze hebben vier bowlingbanen, vijftien 9ft wedstrijdpooltafels, vier 7ft muntinworp pooltafels, één snookertafels, één caramboletafels, één voetpooltafel en twee tafeltennistafels. Tevens hebben ze vier dartbanen, een air hockey, een tafelvoetbal en een boksbal.