Creatieve uitjes

Bent u op zoek naar een uitje dat uniek is, dan zijn deze creatieve uitjes zeker iets voor u. Een aantal van deze uitjes kan zelfs op locatie gedaan worden. Voor de workshops raden we u aan van tevoren even contact op te nemen met het bedrijf voor beschikbaarheid en eventuele groepskortingen.

Wilt u weten wat u het beste staat, wat uw persoonlijkheid doet stralen? Dan is een kleuranalyse van by Valerie zeker een leuke workshop. Een kleurenanalyse heeft als doel om u te laten ontdekken welke kleuren het best bij u passen en staan. Tijdens de kleuranalyse laat Valerie u zien wat verschillende kleuren voor u kunnen doen, ook legt ze u hier ook de redenen van uit. Deze workshop kan op locatie, echt een aanrader als u op zoek bent naar een uniek (bedrijfs) uitje.

Bij kaasboerderij Weenink kunt u een workshop kaas maken doen, In deze workshop kunt u, onder begeleiding van één van hun kaasmakers, zelf een boerenkaasje maken. Jullie zullen in groepjes van 4 personen de melk langzaam doen laten veranderen in 4 kleine mini-kaasjes.

Altijd al eens willen zien hoe chocolade nu echt gemaakt wordt? Bij Chocolaterie Magdalena in Vierakker kunt u een workshop chocolade/ bonbons maken volgen. Tijdens deze workshop krijgt u uitleg over hoe chocolade is ontstaan, hoe het wordt gemaakt en gaat u natuurlijk zelf aan de slag met uw eigen chocolade creativiteit.

Christel Workshops verzorgt bloemschik workshops en cursussen. Vind u het gezellig om een workshop te volgen dan bent u bij Christel aan het juiste adres. Ze verzorgt workshops bloemschikken op een locatie. Alle materialen die u nodig heeft brengt ze mee. U gaat naar huis met een prachtig bloemstuk.

Op zoek naar een bijzonder uitje, waar u volledig ontspannen van terug komt? Tegen een warm koeienlijf aan zitten, koeien aaien en knuffelen is een onvergetelijke ervaring. Koe knuffelen is een uniek uitje, en bij Boerderij Den Branderhorst in Hengelo is het mogelijk om dit te ervaren.