Mmm... dat wordt smullen!

Eten en drinken

Heerlijk eten en drinken maakt een vakantie of uitje natuurlijk helemaal af. Daarom geven we je graag een aantal tips waar je lekker kunt eten

Willen jullie in de accommodatie blijven om te eten, maar hebben jullie geen zin om zelf te koken? Dan is Mart Eten & Drinken uit Hengelo de perfecte oplossing. Mart verzorgt namelijk verschillende buffetten op locatie. Van lunch tot diners en desserts.

Gezellig Barbecueën met het hele gezelschap? Laat een volledige barbecue pakket verzorgen door Keurslager Kuenen uit Ruurlo. Naast het heerlijk malse vlees leveren zij ook salades, sausen, stokbrood en de BBQ!

Zin in een patatje of een heerlijke schnitzel? Dan kunt u terecht bij het eetcafé en snackbar van onze camping. Zowel voor afhaal als voor een maaltijd in ons gezellige café, de keuze is aan jou.

Bij De Chinese Muur in Zelhem kan je genieten van de Kantonese keuken, dit is een van de meest bekende Chinese keukens. In het restaurant kunnen jullie gezellig zitten. Mocht je liever thuis of ergens anders willen genieten van het heerlijke eten dan kan je gebruik maken van het afhaalmenu. Er is voor ieder wat wils. Eten op locatie laten bezorgen is ook geen probleem.

Op zoek naar een restaurant voor zowel jong als oud? Dan is Pannenkoekenhuis de Heikamp in Ruurlo de locatie voor je. Naast een groot aantal pannenkoeken bieden ze ook specialiteiten en andere hippe gerechten aan. Na de pannenkoek toch nog een beetje trek, ze hebben ook een heerlijke dessertkaart.

Toch iets meer trek in comfortfood? Dan kan je terecht bij Amon in Vorden, dit is een restaurant met de uitgebreide menukaart is er voor ieder wat wils. Pizza, steak, pasta, vis en vegetarisch, ze hebben het allemaal.