Eten en Drinken

Heerlijk eten en drinken maakt een vakantie of uitje natuurlijk helemaal af. Daarom geven we u graag een aantal tips waar u lekker kunt eten.

Wilt u in de accommodatie blijven om te eten, maar heeft u geen zin om zelf te koken? Dan is Mart Eten & Drinken uit Hengelo de perfecte oplossing. Mart verzorgt namelijk verschillende buffetten op locatie. Van lunch tot diners en desserts.

Gezellig Barbecueën met het hele gezelschap? Laat een volledige barbecue pakket verzorgen door Keurslager Kuenen uit Ruurlo. Naast het heerlijk malse vlees leveren zij ook salades, sausen, stokbrood en de BBQ!

Zin in een patatje of een heerlijke schnitzel? Dan kunt u terecht bij het eetcafé en snackbar van onze camping. Zowel voor afhaal als voor een maaltijd in ons gezellige café, de keuze is aan u. Kijk voor de menukaart zeker even op onze site: https://www.kom-es-an.nl/horeca/

Bij De Chinese Muur in Zelhem kunt u genieten van de Kantonese keuken, dit is een van de meest bekende Chinese keukens. In het restaurant kunt u gezellig zitten. Mocht u liever thuis of ergens anders willen genieten van het heerlijke eten dan kunt u gebruik maken van het afhaalmenu. Er is voor ieder wat wils. Eten op locatie laten bezorgen is ook geen probleem.

Op zoek naar een restaurant voor zowel jong als oud? Dan is Pannenkoekenhuis de Heikamp in Ruurlo de locatie voor u. Naast een groot aantal pannenkoeken bieden ze ook specialiteiten en andere hippe gerechten aan. Na de pannenkoek toch nog een beetje trek, ze hebben ook een heerlijke dessertkaart.

Toch iets meer trek in comfortfood? Dan kunt u terecht bij Amon in Vorden, dit is een restaurant met de uitgebreide menukaart is er voor ieder wat wils. Pizza, steak, pasta, vis en vegetarisch, ze hebben het allemaal.