Leuk voor kinderen

Tijdens een vakantie met kinderen is het natuurlijk erg belangrijk dat de kinderen zich goed kunnen vermaken. Voor uitjes met (kleine) kinderen bent u hier op het juiste adres. Dit zijn de leukste uitjes in de regio.

Kinderpretpark Julianatoren is te gek, het leukste pretpark voor kinderen tot 10 jaar ligt in Apeldoorn! Kom je spelen in één van de 60 te gekke attracties? Spring op je paard en rijd als een cowboy over de Paardenbaan, ga op safari door de Safaribaan of ga naar de shows van Jul & Julia.

Zin om de hele dag onbeperkt in de botsauto’s te racen, of in een van de andere klassieke kermisattracties. Dan is de Waarbeek in Hengelo Overijssel de plek voor jou. Hier kun je namelijk de hele dag in allerlei superleuke en spannende attracties.

Megapret in Lievelde is het leukste speelparadijs voor kinderen. Van een binnenspeeltuin tot een buitenspeeltuin, van midgetgolf tot een waterspeeltuin: alles is mogelijk bij Megapret. Het enorme oppervlak van het park maakt megepret het ideale speelparadijs voor kinderen tot 12 jaar.

Voel jij je als een vis in het water, ga dan zeker eens lekker zwemmen bij de Rozengaarde in Doetinchem. Zwembad Rozengaarde heeft veel te bieden. Alle soorten waterplezier voor jong en oud. Er zijn verschillende baden, waaronder een wedstrijd bad, zorg bad, peuterbad en een recreatie bad. Daarnaast zijn er twee fantastische glijbanen. Eén hiervan is de 70 meter lange Rainbow Ride voor echte snelheidsduivels met spectaculaire lichteffecten die jezelf kan uitkiezen.

Pretpark Het Land van Jan Klaassen in Braamt, is ideaal voor een dagje weg met kleine kinderen. Het pretpark omvat een buitenspeelpark, indoorspeeltuin, waterspeeltuin en horeca. En er zijn iedere dag poppenkastvoorstellingen in het grootste poppentheater van Nederland.

Op zoek naar een dagje weg voor jong en oud? klik hier.