Over Poelman Vakantieparken

Groepsaccommodatie De Tienhoeve is onderdeel van Poelman Vakantieparken.

De Tienhoeve is een rustig gelegen groepsaccommodatie. Midden in de natuur van de Achterhoek. De ideale uitvalsbasis om samen met vrienden, familie, je team of collega's tot rust te komen. Ontspan samen in de natuur of ga eropuit en ontdek de omgeving. De Tienhoeve is gelegen naast Vakantiepark Bronckhorst. Tijdens jullie verblijf kunnen jullie gebruik maken van de faciliteiten van het park. 

Poelman Vakantieparken

Poelman Vakantieparken is een familiebedrijf welke tot doel heeft u een onvergetelijke vakantie te bezorgen. De eerste generatie is begonnen als beheerder op een camping en heeft daarna de mogelijkheid aangegrepen om zelf een camping aan te schaffen. Van daaruit heeft het familiebedrijf zich verder ontwikkeld en is uitgegroeid tot trotse eigenaar van deze mooie parken.  Onze gemoedelijke parken liggen dan ook op de mooiste plekken in Nederland en zijn voorzien van vele faciliteiten, alles voor een fijn verblijf. We hopen u daar als gast te mogen ontvangen.

Op alle Poelman Vakantieparken kan je dan ook dezelfde goede kwaliteit verwachten; fijne faciliteiten, natuurrijke kampeerplaatsen, goede accommodaties en dat op een schitterende locatie.

Ontdek zelf onze parken:

  • Vakantiepark Hertenhorst
  • Groepsaccommodatie De Tienhoeve
  • Vakantiepark Bergsehaak
  • Vakantiepark Bronckhorst