Over ons

Mijn naam is Ilona Wolfs. Samen met mijn ouders ben ik eigenaar van Groepshotel de Tienhoeve en de naastgelegen camping, camping Kom-Es-An.

Mijn ouders hebben in 2006 de beslissing genomen om naast de camping een groepsaccommodatie te bouwen. Na enkele jaren van vergunningen en bouwen hebben zij in mei 2009 de eerste gasten ontvangen. Toen ik in 2010 mijn studie Facility Management had afgerond ben ik het familiebedrijf ingerold en dat bevalt me erg goed!

Mijn voornaamste taak binnen ons familiebedrijf is de Tienhoeve. Het plannen van allerlei zaken en de juiste voorbereidingen voor iedere groep weer, vind ik fantastisch om te doen. Het grootste compliment dat ik kan krijgen is dat groepen weer boeken voor een volgende keer. Dan heb ik het toch goed gedaan!

De Tienhoeve is gesitueerd op de plaats waar voorheen een oude boerderij stond waarbij de camping in 1964 is begonnen. De boerderij had de naam ‘Tienhof’ grekegen door een bordje aan de gevel. Tienhof komt van het 10e lot waarmee na de oorlog de boerderij is gegund/ gekocht. Om een herinnering te houden aan deze oude boerderij is er voor gekozen de naam te gebruiken voor de groepsaccommodatie.