Veelgestelde vragen

Hoe kan ik reserveren?

U kunt een reservering plaatsen voor de Tienhoeve door online te reserveren via de zoek & boek module. Ook kunt u reserveren door een mail te sturen met uw gegevens, aantal personen en periode waarvoor u wilt reserveren. Telefonisch reserveren is ook mogelijk.

Kan ik een optie nemen?

Het is mogelijk om een optie te nemen op een bepaalde periode. Opties worden gegeven voor maximaal 1 week en op 1 periode tegelijk.

Is het mogelijk de Tienhoeve vooraf te bezichtigen?

Het bezichtigen van de Tienhoeve is alleen mogelijk op afspraak en wanneer er geen gasten verblijven.

Zijn er nog bijkomende kosten?

Om de prijzen zo helder mogelijk te communiceren trachten wij zoveel mogelijk naar een all-in prijs. Zo zijn de energiekosten, schoonmaakkosten, reserveringskosten inbegrepen. U betaald alleen nog bij voor de lakenpakketten en de toeristenbelasting, na gelang het aantal personen. Tevens vragen wij een borg á € 250,-  die u bij geen gebreken binnen 1 week teruggestort krijgt.

Wat zijn de aankomst- en vertrektijden?

Een weekendverblijf is vanaf vrijdag 17.00 uur tot zondag 17.00 uur. Een langweekend is van vrijdag 17.00 uur tot maandag 11.00 uur. Een midweek is van maandag 17.00 uur tot vrijdag 11.00 uur. Een weekverblijf is van maandag/vrijdag 17.00 uur tot maandag/vrijdag 11.00 uur.

Kan ik ook eerder arriveren?

Eerder aankomen is alleen mogelijk als de bezetting dit toelaat en de accommodatie reeds schoongemaakt is. Maximaal 2 weken voor aankomst kunnen wij u toezeggen of eerder arriveren mogelijk is.

Beschikt de Tienhoeve over Wifi?

In de gehele accommodatie kunt u gratis gebruik maken van draadloos internet. Sinds november 2019 beschikken we over een snelle glasvezelverbinding!

Zijn er vergaderfaciliteiten aanwezig in de Tienhoeve?

In de accommodatie zijn diverse vergaderfaciliteiten aanwezig, zoals een beamer met scherm, een flipover met stiften en Wifi.

Beschikt de Tienhoeve over een geluidsinstallatie?

Ja, in de eetzaal van de Tienhoeve staat een geluidsinstallatie, waarop vier boxen en een radio zijn aangesloten. U kunt via een aux kabel (is aanwezig) zelf uw laptop, tablet, telefoon o.i.d. aansluiten.

Kan ik televisie kijken in de accommodatie?

Ja, in de eetzaal en in de huiskamer hangt een televisie. Hierop zijn de standaard Nederlandse zenders te bekijken en ook de verschillende Ziggo-Sport Zenders (voor de sport- en formule 1 liefhebbers).

Zijn huisdieren toegestaan in de Tienhoeve?

Honden en ook andere huisdieren zijn niet toegestaan in de Tienhoeve. Wij zien hier streng op toe dat er daadwerkelijk ook geen huisdieren in de accommodatie aanwezig zijn.

Is de Tienhoeve rookvrij?

Het is niet toegestaan om binnen in de Tienhoeve te roken. Buiten op het terras is roken toegestaan, hiervoor zijn asbakken aanwezig.

Is er een vuurkorf aanwezig?

Op het terras van de Tienhoeve zijn twee vuurkorven aanwezig. Het hout voor de vuurkorven kunt u via de Tienhoeve verkrijgen voor € 5,00 per krat. Het is niet toegestaan zelf hout te sprokkelen.

Mag er gebarbecued worden?

Er mag bij de Tienhoeve worden gebarbecued. U dient hiervoor zelf u barbecue mee te brengen. Het is ook mogelijk om via ons een barbecue-arrangement af te nemen. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Is er kindermeubilair aanwezig?

In de Tienhoeve zijn drie kinderstoelen en twee campingbedjes aanwezig, welke kosteloos gebruikt kunnen worden. Voor de campingbedjes dient wel eigen linnen meegenomen te worden.

Wat biedt de Tienhoeve voor kinderen?

Voor de allerkleinste zijn er houten blokken karren en diverse speelgoedjes aanwezig. Daarnaast is er een tafeltennistafel en tafelvoetbaltafel aanwezig en zijn er diverse bordspellen beschikbaar. Vlakbij de accommodatie ligt de airtrampoline en het buitenzwembad (deze voorzieningen worden gedeeld met de camping). Verder biedt de naastgelegen camping diverse speeltuinen en sportvelden (op geringe afstand van de Tienhoeve).

Mogen we gebruik maken van het zwembad van de naastgelegen camping?

Het buitenzwembad van de camping is geopend vanaf het Hemelvaartweekend tot eind augustus. In deze periode mogen gasten van de Tienhoeve kosteloos gebruik maken van het zwembad en het peuterbad.

Wat is er aanwezig in de keuken van de Tienhoeve?

De keuken van de Tienhoeve is erg professioneel en compleet ingericht. Er is een grote oven, een magnetron, een 6 pits gasfornuis, twee frituurpannen (inclusief frituurvet), een professionele vaatwasser (inclusief vaatwasmiddel), diverse koelingen en een vriezer aanwezig. Voor de complete lijst van keukeninventaris kunt u contact met ons opnemen.

Wat is er nog meer allemaal aanwezig?

Er zijn vuilniszakken, toiletpapier, keukenlinnen, vaatdoekjes en schoonmaakmiddelen aanwezig in de Tienhoeve die gebruik kunnen worden en die u dus zelf niet mee hoeft te nemen.

Koffie en thee is inclusief, hoe werkt dit precies?

Op de bar in de eetzaal staat er groot koffiemachine van Douwe Egberts (Cafitesse Excellence) waar onbeperkt gebruik van kan worden gemaakt. Wilt u ook gebruik maken van luxere koffie’s, zoals cappuccino, latte macchiato dan kan dit voor bijbetaling van € 20,-. Betreft de thee zijn er Englisch Blend zakjes aanwezig. Andere soorten thee dient u zelf mee te nemen.

Zijn de bedden opgemaakt?

Bij afname van een verzorgend verblijf worden de bedden voor u opgemaakt. Bij een zelfverzorgend verblijf zijn de bedden niet opgemaakt, maar kunt u dit tegen betaling alsnog laten doen.

Is er de mogelijkheid fietsen te huren bij de Tienhoeve?

Het is mogelijk om via de Tienhoeve fietsen te huren. We vragen u hiervoor van te voren contact op te nemen, zodat wij deze fietsen kunnen bestellen bij de plaatselijk fietsenhandel.

Kan ik boodschappen laten bezorgen?

U kunt uw boodschappen laten bezorgen bij de Tienhoeve voor de plaatselijke supermarkten uit Hengelo GLD, namelijk de Albert Heijn en de Plus Supermarkt. Tevens kunt u bij onze vaste bakker uit Hengelo brood bestellen en eventueel laten bezorgen.